неділя, 12 жовтня 2014 р.

Цукрова пудра таки з цукру

Скажіть чи часто у ви забували купити пудру? В мене таке постійно. А повертатись в магазин якось лінь за пакетиком пудри. А дехто взагалі не довіряє харчовим підприємствам та підозрює їх у всесвітній змові.




Та якщо вже так трапилось, що пудра вкрай потрібна, а під руками геть немає кавомолки, то це привід засмучуватись. Можна легко зробити пудру в блендері. Для цього просто висипте цукор в чашу, накрийте кришкою і увімкніть прилад. Через хилину, а то й менше пудра буде готова.

Не спішіть одразу відкриватикришку чаші, адже випустите на зовні цукровий пил))) Краще зачекати поки "пил" уляжеться, а потім просіяти суміш через ситце. Щоб відділити пудру від неподрібнених кристаликів цукру.

От і всі хитрощі. Просто і сердито.


Немає коментарів:

Дописати коментар